BottleCorner Oy myy tuotteita täysi-ikäisille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksutavat

Checkout Finland Oy

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

PayPal

Ei maksutapalisää.

Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postipakettina tilauksen koosta riippuen. Lähetys toimitetaan joko postin toimipisteeseen, pakettiautomaattiin tai kirje suoraan postiluukkuun/- laatikkoon, asiakkaan valinnasta riippuen.

Huomio! Kirjetoimituksen voi valita jos ostoskorissa on ainoastaan tiivisteitä (pois lukien isoimmat tiivistepullot), tuotteiden koosta johtuen. Jos tilaus on kuitenkin suuri ja tuotteet eivät mahdu postitettavaksi kuoressa, asiakkaan kanssa sovitaan uusi toimitustapa esim. paketti tai kaksi kuorta. Tästä ei kuitenkaan aiheudu asiakkaalle lisäkustannuksia.

Toimitus vain Suomeen.

Toimituskulut

Kaikkiin tilauksiin lisätään toimituskulut seuraavasti:

-Nouto postista tai pakettiautomaatista 5,90€

-Kirje, toimitus suoraan postiluukkuun/ -laatikkoon 2,40€. Ilmainen toimitus yli 30:n euron tilauksiin. Kirjetoimituksessa ei ole seurantaa!

Toimitusaika
Tilaukset pyritään toimittamaan kuljetukseen viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä, kuitenkin viimeistään kolmen arkipäivän sisällä. Viivästyksistä tiedotetaan asiakasta viipymättä. Tilaajan vastuulla on, että osoitetiedot ja matkapuhelinnumero ovat oikein, väärillä tiedoilla paketin perille tuleminen voi viivästyä pahimmillaan usealla viikolla. Postin toimitus on noudettavissa normaalisti kolmen arkipäivän sisällä lähettämisestä.

Vaihto-ja palautusehdot

Kaikilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän täysi vaihto-ja palautusoikeus, joka lasketaan toimituksen saapumispäivästä. Palautuksista on aina sovittava etukäteen. Palautuksesta aiheutuneet kulut korvataan ainoastaan, jos palautuksesta on ensin sovittu myyjän kanssa. Palautettava tuote pitää olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa ja käyttämätön, käytännössä myyntikelpoinen. Palautuksissa kauppasumma palautetaan täysimääräisenä asiakkaan tilille. Palautustapauksissa ota yhteys sähköpostiosoiteeseen jonka löydät "Yhteystiedot" -sivulta, niin annamme ohjeet palautusta varten.

Toimituksessa rikkoutuneet/ kadonneet lähetykset

Tilaaja on velvollinen lähetystä noutaessaan tarkistamaan paketin kunto sekä mahdolliset vauriot paketissa ja/tai tuotteissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, vahinkoilmoitus on tehtävä heti postiin. Ota myös yhteyttä "Yhteystiedot" -sivulla mainittuun sähköpostiosoitteeseen, jotta voimme sopia jatkotoimenpiteistä.
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana tai olette saaneet väärän tuotteen, ottakaa yhteys asiakaspalveluun. Vioittuneet, kadonneet ja väärät tuotteet korvataan ensisijaisesti uudella tuotteella.


Huomio! Palautuksesta aiheutuneita kuluja ei korvata, ellei palautuksesta ole ensin sovittu myyjän kanssa.


Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa parhaiten tavoitat sähköpostilla. Sähköpostiosoite löytyy sivulta "Yhteystiedot"